11 juli 2019

Verfje, verfje op de wand…

Verfje, verfje op de wand…

Een muur verven doe je zo. Maar welke kleur gaat het worden? Er is ontzettend veel keuze en wat matcht nou wel en niet bij je interieur? Bovendien ziet zo’n geschilderde wand er bij daglicht weer anders uit dan bij kunstlicht. De Flexa kleurtester biedt uitkomst in deze kleuren jungle.

Ik wil een andere kleur verf op de slaapkamermuren bij mijn kinderen. Zo gepiept zul je denken. Niet als je iedereen inspraak wilt geven. Nu is de vraag of dat verstandig is, maar die laten we hier gemakshalve buiten beschouwing. 
Kleine jongens worden groot, en de felgroene kleur bij mijn ene zoon en de felblauwe kleur bij mijn andere zoon op de kamer, zijn we inmiddels allemaal zat. Goud wil de jongste, zwart wil de oudste. Ik denk meer aan okergeel en een vergrijsd blauw, beide in matte verf voor een rustgevend effect. Dat past mooi bij de vloer en gordijnen die neutraal getint zijn. En zeg nou zelf, in kinder- en tienerkamers is het al druk en gekleurd genoeg. Toch wil ik dat zij het ook mooi vinden, het gaat immers om hun domeinen. Op naar de winkel om verfstalen te halen dus.

Maar voor die wand met kleurstalen begint het ons te duizelen. Gelukkig bieden de verf testers van de prachtige Pure collectie uitkomst. Dit zijn mini rollers om muurverf, die in deze collectie bestaat uit klassieke kleuren met moderne tonen, thuis te proberen. We nemen vier kleurtesters mee: Mild Honey voor mijn jongste versus Full Mustard voor mij en Full Marble voor de oudste versus Suave Indigo. Thuis schilderen we op elke muur twee vlakken en bekijken het resultaat bij dag- en kunstlicht. Wauw, dit is handig! Het blijkt dat ‘Mild Honey’ geweldig staat. Mijn oudste gaat overstag voor ‘Suave Indigo’. ‘Full Marble’ is toch te donker. Keuzes gemaakt, nu nog schilderen.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Op zoek naar de perfecte kleur?

Bestel het in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
10:00
10:00
10:00
10:00
10:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay