patronen_in_huis_warme_basis_dessoex20201106103946.webp

Knusse vloeren die tegen een stootje kunnen

Een knus huis begint bij een goede basis. En dat is natuurlijk de vloer! Die moet niet alleen warmte uitstralen, maar ook schoon zijn, makkelijk in onderhoud en tegen een stootje kunnen. Want een feestje moet er in ieder geval op gevierd kunnen worden!

Wanneer is een vloer knus en cozy? Voor de één is dat een hout(look) vloer of een kurkvloer, voor de ander is dat onbetwist vloerbedekking en voor weer een ander juist een betonlook vloer van pvc met een extra groot wollen kleed erop. Het gaat er om dat jij je er fijn bij moet voelen, en hoe je de vloer afstemt op de rest van je interieur.

Bedenk wel dat een kille, koude vloer niet bijdraagt aan een knus gevoel. Zorg dus dat het niet tocht vanuit je (onder)vloer door te isoleren of door vloerverwarming te nemen. Een slordig afgewerkte vloer, zonder plinten bijvoorbeeld, of bobbelend gelegd laminaat, oogt ook niet gezellig. Neem een vakman in de arm voor de aanleg als je zelf geen vloerenexpert of handig type bent en informeer naar de mogelijkheden van vloerverwarming.

Vloerkleden dragen sowieso bij aan knusheid. Je kunt er gedeeltes in je huis mee afbakenen zonder muurtjes op te trekken, zoals het zitgedeelte in de woonkamer of een speelgedeelte in een kinderkamer.  Hiermee kader je een bepaalde functie en maak je knusse hoekjes in een groter geheel.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
10:00
10:00
10:00
10:00
10:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay