HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Pure & Original maakt haar professionele Fresco kalkverf met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Pure & Original maakt haar professionele Fresco kalkverf met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.

Het concept is opgebouwd uit allerlei mooie muurverven en lakken en is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. De uitstraling is heel authentiek en gebruik van Pure & Original producten geeft de ruimte een prachtige sfeer.

De kleurcollectie inspireert enorm en de handgeschilderde stalen geven een heel natuurgetrouwe weergave van het resultaat.Ga daarnaast lekker aan de slag met Classico krijtverf of het spannende Marrakech Walls en ontdek hoe je met weinig inspanning prachtige resultaten krijgt.

Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk bij Decokay Vromans in Breda verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Jouw vragen stel je bij Decokay Vromans

Over producten, informatie en advies

VERF BLOGS

 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP